Kom langs

We ontvangen je bij voorkeur op afspraak. Wil je een afspraak maken bel of mail ons dan!

Rondleiding in de distilleerderij

In de Distilleerderij krijgt u uitleg over ons unieke streekproduct uit het Groene Hart. De vers geplukte appels, van de fruittelers om de hoek, worden als grondstof voor onze eau de vie gebruikt. Daarna proeft u twee verschillende distillaten, waaronder een heerlijke eau de vie op hout gerijpt. Een distillaat die in korte tijd een zeer goede reputatie heeft opgebouwd. Hierbij vertelt de distillateur zelf over de verschillende eerlijke distillaten van het land tot in de fles.

Lees meer…

Proefwandeling

Het arrangement bestaat uit een fraaie wandeling langs de Oude Rijn naar Distilleerderij Keuris met een rondleiding en proeverij in de distilleerderij. Daarna gaat de route verder via het stadshart naar Drinkerij ‘t Bierhuys waar u een bierarrangement of koffie/thee en een bijpassend hapje wordt aangeboden. Het is ook mogelijk deze route met de fiets af te leggen. De totale afstand is een kleine 9 km.

Lees meer…

Workshop

De workshop bestaat uit een rondleiding, een proeverij en het maken van een eigen distillaat. Tijdens de rondleiding door de distilleerderij krijgt u uitleg over de verschillende grondstoffen en een uniek inzicht in het proces van distilleren en extraheren.

Lees meer…