Proefwandeling

Het arrangement bestaat uit een fraaie wandeling langs de Oude Rijn naar Distilleerderij Keuris  met een rondleiding en proeverij in de distilleerderij. Daarna gaat de route verder via het stadshart naar Drinkerij ’t Bierhuys waar u een bierarrangement of koffie/thee en een bijpassend hapje wordt aangeboden. Het is ook mogelijk deze route met de fiets af te leggen. De totale afstand is een kleine 9 km.

Beleef het Groene Hart

In de Distilleerderij  krijgt u uitleg over dit unieke streekproduct uit het Groene Hart. De vers geplukte appels, van de fruittelers om de hoek, worden als grondstof voor onze Eau de Vie gebruikt. Daarna proeft u twee verschillende distillaten, waaronder een heerlijke Eau de Vie op hout gerijpt. Een distillaat die in korte tijd een zeer goede reputatie heeft opgebouwd. Hierbij vertelt de distillateur zelf over de verschillende eerlijke distillaten van het land tot in de fles.

Na de rondleiding wandelt u langs de Oude Rijn terug naar het gezellige centrum van Woerden. Daar sluit u in Drinkerij ’t Bierhuys de middag af met een bierarrangement of koffie/ thee en een bijpassend hapje. Drinkerij ’t Bierhuys is een ouderwets gezellig café waar iedereen zich snel thuis voelt.

Extra informatie

Het arrangement dient  minimaal één week van te voren te worden gereserveerd en betaald. U kunt voor een reservering gemakkelijk contact opnemen via het contactformulier.

Tijdstip: tussen 12:00 en 18:00 uur
Tijdsduur: 4 uur
Aantal personen: 4 tot 6
Leeftijd: 18+
Prijs per persoon: €26,50

Keuris Distilleerderij visitekaartje

Distilleerderij Keuris
Barwoutswaarder 57 Box nr 1
3449 HJ Woerden

bierhuys

Drinkerij ’t Bierhuys
van Oudheusdenstraat  3a
3441 AM Woerden
www.bierhuys.nl

Terug naar het overzicht.