Appelazijn (non-alcoholisch)

Appelazijn

  • Volume: 500 mL

Algemeen: Onze appelazijn wordt op een natuurlijke manier gemaakt van handmatig geperst appelsap. Met behulp van nauw gecontroleerde vergisting en beluchting ontstaat een lichtzure appelzijn die vervolgens koel wordt bewaard op eikenhouten vaten. Aan appelazijn worden veel positieve eigenschappen toegeschreven met betrekking tot het verbeteren van de spijsvertering. Appelazijn bevat veel voedingsstoffen, waaronder bio-flavonoïden, calcium, fosfor, ijzer, kalium, magnesium en vitamine A, B, C en E.

Onze appelazijn wordt niet gepasteuriseerd.

Kleur: De cider kan variëren van lichtgeel tot goudgeel in kleur. Dat heeft te maken met een lichte variatie in de hoeveelheid gist die in de fles terecht komt, die over het algemeen minimaal is.

Geur: De cider heeft een prachtige lichtzure geur van appelen.

Smaak: Deze fijne appelazijn kenmerkt zich door de fruitige lichtzure smaak. Door de natuurlijke balans tussen appelzuur en azijnzuur is appelazijn een stuk fruitiger en aangenamer van smaak in vergelijking tot gangbare azijnproducten.


Wilt u niet wachten op een markt, maar gelijk langskomen om een appelazijn te bemachtigen? Kijk dan bij de verkoopdata in de agenda.

Terug naar het overzicht.