Appeljenever

Appeljenever

  • Volume: 200 mL
  • Alcohol: 33%

Beschrijving: De appeljenever combineert het beste van twee werelden, namelijk een echte Hollandse jenever van pure korenwijn en jeneverbessen, en een Eau de vie van verse streekmarkt appels uit het Groene Hart. Dit product is uniek in zijn soort en kan alleen maar gemaakt worden in een distilleerderij waar beide grondstoffen, appel en graan, met de grote zorgvuldigheid en de hoogste kwaliteit worden verwerkt tot fraaie en smaakvolle distillaten. Een proeve van bekwaamheid heeft de distillateur hiermee afgegeven.

Kleur: De kleur is transparant met een lichtgouden gloed.

Geur: De geur van deze Appeljenever doet zijn de naam eer aan. Een mooi aroma van appel en jeneverbessen zorgt voor een uitgebalanceerde en prettige geur.

Smaak: De appeljenever bewijst dat met eenvoudige grondstoffen een fantastisch eindproduct kan worden vervaardigd met een unieke smaaksensatie. Een mooi aroma van appel en graan en tonen van de jeneverbes zorgen voor een intense smaak.

Afdronk: De afdronk wordt getypeerd door een mooie balans van fruit en graan. Dat is genoegzaam genieten.


Wilt u niet wachten op een markt, maar gelijk langskomen om een appeljenever te bemachtigen? Kijk dan bij de verkoopdata in de agenda.

Terug naar het overzicht.