Eau de Vie van Appels

Eau de Vie van appels

Eau de Vie

 • Volume: 200 of 500 mL
 • Alcohol: 33%
 • Prijs:
  • €13,50 voor kleine fles
  • €22,50 voor grote fles

Algemeen: Eau de vie van appels was het eerste product van distilleerderij Keuris. De basis wordt gevormd door handgeselecteerde rijpe appels afkomstig uit het Groene Hart. Een minutieus gereguleerd distillatieproces geeft de eau de vie van appels een rond en soepel mondgevoel. De smaakbeleving is uniek door zijn eerlijke eenvoud.

Kleur: De Eau de Vie is mooi helder en kleurloos.

Geur: De handgeselecteerde rijpe, frisse appels en sappige peren zorgen voor een bloemige, rijke aroma van fruit die u aangenaam zal doen verassen. Dit is pas echt fruit.

Smaak: De smaakbeleving is simpelweg uniek door de eerlijke eenvoud. De pure, elegante smaak komt tot stand door de frisheid van zoete appels  en zachte peren. De gehandhaafde hoogste standaard voor het distilleren is een benadering van perfectie, die de frisse Eau de Vie zijn ronde, soepele mondgevoel geeft. Het resultaat is een verheven smaakbeleving waarbij de fruitige frisheid en de zachte rondheid geweldig mooi in balans zijn.

Afdronk: Bij de afdronk toont Eau de Vie nogmaals zijn unieke karakter. De zuiverheid van de fruitige smaak zorgt voor een zachte, lichtzoete intense nasmaak in de mond waarvan u nog heerlijk lang kunt nagenieten.

Eau de vie van appels is het eerste product waarmee Distilleerderij Keuris de wereld in stapte.


Walvados

Walvados

 • Volume: 200 of 500 mL
 • Alcohol: 33%
 • Houtgerijpt: Ja, minimaal 12 maanden
  • €13,50 voor kleine fles
  • €23,50 voor grote fles

Algemeen: Walvados is een Eau de vie van appels die wordt gerijpt op eikenhouten vaten, waarin zich langzaam een diepe goudgele kleur en een elegante smaak ontwikkelt. De combinatie van fris fruit en karamelachtige houttonen maken dit product bijzonder smaakvol.

Kleur: Walvados heeft een prachtige goudgele gloed waarmee hij goed te onderscheiden is van de kleurloze Eau de vie van appels.

Geur: De handgeselecteerde rijpe, frisse appels zorgen voor een rijke aroma van fruit. Tevens zijn de houttonen en een vleugje vanille goed te herkennen in de geur door de lagering op authentiek eikenhout.

Smaak: De elegante smaak komt tot stand door de frisheid van zoete appels. De rijping op eikenhout geeft de smaak een complexiteit van karamelachtige houttonen waardoor het uiteindelijke product een evenwichtige lichtfruitige smaakaroma heeft met karakteristieke houttonen.

Afdronk: Bij de afdronk toont Walvados zijn prachtige complexiteit. De nasmaak is licht fruitig en heeft tonen van tannine, karamel en vanille. De intensiteit van de afdronk zorgt voor en voelbare warme sensatie in de mond, waarvan u nog heerlijk lang kunt nagenieten.


Cadeauverpakking

Naast Eau de Vie en Walvados maken we ook cadeauverpakkingen op maat voor al onze producten. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.


Terug naar het overzicht.