Whisky

  • Volume: 500 mL
  • Alcohol: 43%
  • Prijs: €42,50

Algemeen: Een ongefilterde single malt whisky uit het Groene Hart van Nederland. Deze whisky is twee keer fijn gedistilleerd van 100% mout en langdurig gelagerd op Frans en Hongaars eiken. Lagering op drie verschillende vaten, waarvan het oudste distillaat ruim 6 jaar oud is.

Kleur: De single malt whisky ontwikkelt zich tijdens de rijping op eikenhout, waardoor het uiteindelijk een prachtig goudkleurige karamelachtige kleur krijgt.

Geur: De basis van de geur ligt bij uitgebalanceerd samenstelling van Hollandse moutsoorten. Het graanaccent ondersteunt de open diepe aroma’s van karamel, vanille, noten en chocolade. Daarnaast is ook de zachte geur van honing, toffee en een vleugje sinaasappel waarneembaar.

Smaak: De whisky heeft een evenwichtige en toegankelijke smaak. Deze wordt gekarakteriseerd door zachte vanille, honing, noten en een diepe smaakbeleving door de houttonen die elkaar op bijzonder wijze versterken. Geur en smaak zijn in uitstekende harmonie.

Afdronk: De afdronk is fluweelzacht van smaak. De evenwichtige houttonen blijven mooi na in de mond, wat zorgt voor een subtiele smaakbeleving en een fraaie afgeronde afdronk waarvan u nog heerlijk lang kunt nagenieten.


De Keuris Whisky is momenteel uitverkocht. In het vierde kwartaal van 2023 zal de volgende gelimiteerde batch whisky worden gebotteld. Als u hiervoor in aanmerking wilt komen kunt u dat via ons contactformulier op onze website doorgeven. Als wij de whisky gaan bottelen gaan wij de intekenlijst af en krijgt u vanzelf een bericht.


Terug naar het overzicht.