Sinaasappellikeur

Sinaasappellikeur

  • Volume: 200 of 500 mL
  • Alcohol: 27%
  • Prijs:
    • €14,50 voor kleine fles
    • €25,00 voor grote fles

Beschrijving: De sinaasappellikeur is het meest verfrissende aperitief in ons assortiment. De rijke aroma en smaakbeleving van citrusfruit komt tot stand tijdens een zorgvuldig samengesteld distillatieproces. Biologische sinaasappels en citroenen zorgen voor de gebalanceerde zoete frisse smaak.

Kleur: De sinaasappellikeur heeft een gelige kleur die enigszins citrusachtig aandoet.

Geur: De basis van de sinaasappellikeur ligt bij handgeselecteerd rijp fruit, dat zorgt voor een bloemige, rijke aroma. De sinaasappel en citroen zijn duidelijk te herkennen in de geur, wat het geheel een weelderige, zoete aroma geeft.

Smaak: De sinaasappellikeur heeft een zeer zachte smaak. De warme, elegante smaak komt tot stand door aroma’s van frisse citroen en zachte zoete sinaasappels. De gehandhaafde hoogste standaard voor het distilleren is een benadering van perfectie, die de sinaasappellikeur zijn ronde, soepele mondgevoel geeft. Het resultaat is een zeer natuurlijke smaakbeleving waarbij de fruitige frisheid en de zachte rondheid geweldig mooi in balans zijn.

Afdronk: De sinaasappellikeur is uniek in zijn milde zoetige afdronk. Het sterke karakter van de sinaasappel is duidelijk herkenbaar en zorgt voor een zachte, lichtzoete intense nasmaak in de mond waarvan u nog heerlijk lang kunt nagenieten.


Terug naar het overzicht.