Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

april 2018

Streekmarkt Bodegraven

april 28, 2018 @ 10:00 - 16:00
Bodegraafse Streekmarkt, Kerkstraat
Bodegraven,
+ Google Maps

Op zaterdag 28 april staan wij met onze kraam op de streekmarkt in Bodegraven. Wij zijn op deze markt een deelnemer van het eerste uur! Het is een bijzonder gezellige markt waar wat te proeven en te beleven valt! Kom langs en laat u verwennen door al het lekkers.

Meer weten »

juni 2018

Streekmarkt in Bodegraven

juni 30, 2018 @ 10:00 - 16:00

Op zaterdag 30 juni staan wij met onze kraam op de gezellige en gevarieerde streekmarkt in Bodegraven. Kom kijken, ruiken en proeven! U bent van harte welkom.      

Meer weten »

september 2018

Slowfood Markt GoudAsfalt

september 22, 2018 @ 11:00 - 17:00
Goudasfalt, Gouderaksedijk 32
Gouda, 2808NG
+ Google Maps

Hier kunt u meer informatie vinden over de Slowfood Markt GoudAsfalt

Meer weten »

Bodegraafse Streekmarkt

september 29, 2018 @ 10:00 - 16:00
Bodegraafse Streekmarkt, Kerkstraat
Bodegraven,
+ Google Maps

Kom vandaag langs op de laatste Bodegraafse Streekmarkt van 2018! Mis deze markt niet, want er zijn hier mooie, verantwoorde producten te koop. En wij zijn er ook!

Meer weten »

december 2018

Woerdense kerstmarkt

december 15, 2018 @ 09:00 - 16:00
Centrum Woerden, Emmakade
Woerden,
+ Google Maps

Kom naar de gezellige kerstmarkt in 't hartje centrum van Woerden!  Sfeervolle markt met eerlijke producten, activiteiten voor de kids en natuurlijk een kerststal; een levende! Deze markt geeft je een mooie kans om een heerlijk kerstcadeau te kopen. Voor een ander of voor jezelf!

Meer weten »

april 2019

Proeverij in het Bierhuys!

april 11 @ 20:00
Bierhuys, van Oudheusdenstraat 3a
Woerden, 3441 AM Nederland
+ Google Maps

Het Bierhuys te Woerden en distilleerderij Keuris organiseren voor de liefhebbers van Keuris-distillaten een interessante proeverij in het Bierhuys. Terwijl u proeft vertelt John Keuris alles over zijn dranken. Hoe mooi is dat! Ga naar www.bierhuys.nl en geef u op. Bent u in het Bierhuys? Dan kunt u zich ook aan de bar opgeven. Het wordt gegarandeert een fantastische avond!

Meer weten »

Paasmarkt

april 20 @ 09:00
Centrum Woerden, Emmakade
Woerden,
+ Google Maps

De dag voor Pasen verwennen wij u op de Woerdense Paasmarkt met onze heerlijke dranken! Kom langs en PROEF! https://rplwoerden.nl/agenda/komende-zaterdag-paasstreekmarkt/

Meer weten »

mei 2019

Streekmarkt Bevrijdingsdag Leiden

mei 5 @ 10:00 - 17:00
Doezastraat Leiden, Doezastraat
Leiden, Nederland
+ Google Maps

Oer-Hollandse makelij Tussen 9 en 17 uur kan je op de streekmarkt onder meer zuivel, honing, groente, worst, fruit, smaakmakers en brood uit de regio kopen. Ook KEURIS is hierbij aanwezig! Tevens zijn er non-foodproducten zoals wol, tuinplanten en houtproducten te koop en te bekijken. De streekmarkt staat in het teken van regionaal geproduceerde waren, recreëren in eigen buurt, duurzaam leven en genieten van de natuur. Laat je zintuigen prikkelen door het ruime palet van aangeboden producten uit de Leidse regio…

Meer weten »

Streekmarkt Bodegraven/ Moederdag!

mei 11 @ 10:00 - 16:00
Bodegraafse Streekmarkt, Kerkstraat
Bodegraven,
+ Google Maps

Ook dit jaar staan wij weer op de Bodegraafse Streekmarkt. Op deze gezellige markt kan je heerlijke en eerlijke producten kopen. Je kunt ook even rusten op strobalen of even lekker blijven zitten op het nieuwe Streek-terras onder het genot van hapje en een drankje en gezellige muziek. Vergeet niet dat het 12 mei Moederdag is! Bij ons kan je een mooi cadeau kopen. Tot ziens op deze markt.  

Meer weten »

Boerenkaas- en Streekmarkt Woerden

mei 25 @ 09:00 - 17:00
Centrum Woerden, Emmakade
Woerden,
+ Google Maps

Boerenkaasmarkt Woerden Op de Woerdense kaasmarkt wordt de échte boerenkaas verhandeld. In het seizoen stallen handelaren en zelfkazende boeren hun kazen uit, terwijl de spreekstalmeester de bezoekers meeneemt in de wereld van kaas. Door middel van het klassieke ‘handjeklap’ wordt nog steeds handel gedreven. Naast de bekroonde Goudse boerenkazen is er een oneindige keuze aan talloze kaassoorten. Ontdek de ambachtelijke markt, proef de frisheid van het land in de kazen en ontdek de historie van het kaasmaken. Kom op zaterdagochtend…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen